Hei, jeg hjelper par og enkeltindivider  

Jeg hjelper par til å forandre forholdet deres. Enten det er bedre kommunikasjon eller å vise hverandre mer kjærlighet og romantikk. Jeg synes det er veldig givende å se endringer skje etter første eller andre møte.

I tillegg til å jobbe med par, jobber jeg også med voksne og tenåringer som trenger hjelp til å håndtere angst eller depresjon som følge av forholdene i livet.

Jeg syns det er veldig kjekt å hjelpe mennesker til å jobbe gjennom sine utfordringer, sette mål og få den oppmuntring og støtte de trenger for å leve et lykkeligere, mer oppfylt liv.

Jeg er en norsk-amerikaner som flyttet til Stavanger permanent i 2002.  Ja, jeg snakker flytende norsk! 🙂  Jeg er videreutdannet Familieterapetut fra Vitenskapelig Høyskole (tidligere Diakoni Høyskole) i Sandnes.  Jeg ta 2.år master i familieterapi akkurat nå fordi jeg syns det er spennende å lese om fag, og utforske det som funker best!

I tillegg er jeg Life Coach (125 timer program — sertifisert siden 2010 fra det International Coaching Academy i Canada).  Kombinasjon av terapi og coaching kan bidra til at folk fleste kan sette seg mål, takler sine utfordringer gjennom samtaler, og ta de riktig stegene mot et bedre liv.

Du er ekspert på livet ditt. Jeg er her for å veilede deg og støtte deg for å oppnå de målene du har.

Veier til bedre samliv

I hvert parforhold er det oppturer og nedturer. Det er viktig at hvis du er i en “ned” periode i mer enn et par måneder, at du tar tiltak for å snu ting rundt. Noen ganger tar det bare noen få uker eller måneder med en terapeut for å få ny inspirasjon og motivasjon for å komme på samme side og oppnå større intimitet og tilkobling.

Å ha en kjærlig og omsorgsfull forhold som gir deg glede i livet ditt, er ikke valgfritt. Det burde være normen.  

På grunn av bakgrunnen min som terapeut, og en sertifisert profesjonell life coach, tar jeg en annen tilnærming til parterapi. I stedet for å bruke mange uker på å fange opp alle problemene, prøver jeg å få paret til å snakke om og tenke på hva de vil at deres par liv skal se ut. Mer kvalitetstid? Mer latter? Flere klemmer og kyss?

Ofte vil begge parter ha det samme ønsker – de trenger bare litt hjelp til å kommunisere det på en fin måte og bli forstått.  Jeg kan hjelper dere til å skape en visjon om livet dere vil ha sammen, også lage vi et «gameplan» for å komme dit.  Selvfølgelig skal vi snakke om de vanskelig ting dere oppleve, men det bli ikke hoved fokus. Vi ønsker å komme i mål til det neste beste kapittel i ditt forhold med hverandre.

Velg mellom 60-minutters parterapi, eller 50 minutters samtale hvis du komme alene for enkeltindivider samtaleterapi. 

Parterapeut, Familieterapeut & Profesjonell Life Coach

Jeg er litt annerledes enn en typisk psykolog eller familieterapeut. Jeg pleier å være løsningsorientert.

Det er selvfølgelig viktig å fastslå og analysere hindringene i livet ditt og mønstrene som kommer i veien for suksess, men jeg liker også å fokusere på hvor du vil gå. Hva er målet med terapi? Hva vil du oppnå? Jeg regner med at hvis du tar deg tid til å møte meg (og betale meg), at du ønsker å se resultater. Enten det er at du begynner å føle deg bedre generelt, mer sikker og trygg, eller at dine relasjoner blomstrer.

Uansett hva du vil oppnå gjennom terapi og coaching med meg, er jeg her for å hjelpe deg. Jeg tror at hver og en av oss har mer makt enn vi skjønner å gjøre positive endringer i livet vårt og påvirke de rundt oss.

Jeg er videreutdannet Familieterapeut ved VID-universitetet i Sandnes og fortsett studere på master-nivå.  I 2010 ble jeg en Certified Professional Life Coach fra International Coaching Academy i Canada (akkreditert av International Coaching Confederation).

Jeg er gift med Øyvind Jaatun og sammen har vi seks barn fra 12 til 23 år, som inkluderer tre biologiske barn, en bonus datter, og to fostersønner. I tillegg til parterapi, jeg brenner for ungdom som trenger samtaler terapi til finner sin indre driv og motivasjon for å ta de rett valg i livet.

Jeg har levd et langt liv og har hatt mange opplevelser som hjelper meg å forholde seg til de menneskene jeg møter i behandlingsrommet. Jeg har blitt skilt og gifte igjen. Jeg var en enslig mor alene i fire år i New York City. Jeg overlevde Stage 3 brystkreft i 2014.  Jeg var leder i bedriftsliv mange år, hoppet av i 2010 og startet min egen virksomhet. Min største glede og prioritet er mitt familieliv. Jeg har en moderne familie av “min, din og deres.” Jeg elsker å bo i Norge, og jeg elsker å hjelpe folk til å skape et bedre liv. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg/dere.

Velg mellom 60-minutters parterapi, eller 50 minutters hvis du komme alene for enkeltindivider samtaleterapi.

Hvis du har spørsmål, vennligst ring meg på 928 19 865, eller send mail til lindis.courtney@gmail.com.