Hei!  Du sikkert har spørsmål.  Her er svarene på de vanligste spørsmålene.  Finner du ikke svar?  Bare sende mail til meg lindis.courtney@gmail.com eller ring 928 19 865. 🙂

Hva koster parterapi?

Parterapi koster kr. 1200 i 60 minutter.

Hvor ofte kommer paret til terapi?

De fleste av parene kommer hver annen uke. Dette gir dem tid til å reflektere over hva vi diskuterte og praktiserer det de har lært.

Par i krise kommer på ukentlig basis for å komme over den største hindringen, og deretter hver 14 dager etter at ting har roet seg.

Hvor mange ganger må vi kommer til parterapi?

Noen par kommer bare en gang, og innen 90 minutter har de løst sitt problem! Dette skjer når begge er kvikk til å forstå de underliggende følelsene over hvorfor de handle eller tenker på en måte som partneren ikke sette pris på.  Hvis du er flink til å reflektere over din væremåte med din partner, og er villig til å forandre deg, så kan du løse mye ganske rask.  Og det er altid to som må forandre seg — ikke bare deg! 🙂

De fleste par trenger mellom 3 og 10 møter for å lære nye teknikker og strategier til å kommunisere bedre, åpne opp hjerte sitt, tilgi hverandre og bygge opp tillit.

Hva er samtaleterapi med enkeltindivider?

Samtaleterapi går i hovedsak ut på at man snakker om problemer eller knuter i livet.  Målet med samtaleterapi er at vi sammen oppdager handlingsmønsteret eller tankemønsteret som jobbe mot deg. Det dreier seg om at man skal lære å se andre mulige veier, se ting fra andre perspektiver og tenke annerledes på problemer som oppstår.

Har du erfaring med samtaleterapi med tenåringer og ung voksen mennesker?

Ja jeg har erfaring med både tenåringer og ung voksen.  Jeg har også vært familiehjem gjennom Bufetat (statlig fosterhjem) for de siste 8 årene, så jeg har fått både mye erfaring og faglig kunnskap om å hjelpe tenåringer og ung voksen til å ta gode valg og tro på seg selv og sin fremtid.

De fleste foreldre velge BUP for behandling for tenåringer.  Men noen foreldre har ikke lyst til å vente 3 mdr til å høre om de kvalifisere til BUP behandlling.  Noen tenåringer har vært hos BUP flere år men føler ikke at de bli forstått eller at plagene har forbedret seg.  Da velger foreldrene til å betale for samtaleterapi med meg.  Hvis du syns kr. 800 er dyrt, så ta kontakt og vi finner en pris som passer sånn at din tenåring får den hjelp de trenger.